Duidelijke website, goed advies, producten snel geleverd en hele goede kwaliteit. Ik gebruik sinds ruim een jaar diverse supplementen, waaronder vitamine B12. De zuigtabletten lossen makkelijk op in de mond en hebben een lekkere smaak. Ik merk dat ik me overdag beter kan concentreren en in de avond meer energie heb sinds ik de B12 gebruik. 

Mirjam, Rhenen

Ik gebruik al maanden de Fat Destroyer. Ik heb al diverse fatburners geprobeerd, maar deze werkt echt en blijft ook werken. De magnesiumpoeder bevalt mij tevens uitermate goed. De service en betrouwbaarheid zijn tevens erg goed.

Paul, Veenendaal

Zeer fijne en betrouwbare service. Erg leuk hoe ik persoonlijk werd bedankt met een kaartje bij afname van mijn voedingssupplementen.

Marieke, Utrecht

Geweldige magnesiumpoeder! Ik slaap veel beter en heb veel minder last van mijn spieren. Top service en snelle levering. 

Tim, Ede

Ik sport op hoog niveau en heb onwijs veel baat bij de Special Greens, magnesiumtabletten, amino's en de krillolie. Ik werd goed op de hoogte gebracht dat mijn bestelling 2 dagen later dan verwacht werd bezorgd.

Joost, Arnhem