Ruilen en retourneren

Het herroepingsrecht voor consumenten houdt in dat je een overeenkomst die tot stand is gekomen via het internet, per telefoon of op straat, binnen 14 dagen zonder opgave van redenen kunt annuleren. Herroepen gebeurt door middel van een ondubbelzinnige verklaring. Je mag zowel schriftelijk als mondeling herroepen.

Indien je van plan bent om gebruik te maken van het herroepingsrecht, dan kun je de producten terugsturen naar het adres onderaan deze pagina. Onderstaand is tevens het retourformulier te downloaden.

Als je behoefte hebt om eerst te overleggen, alvorens gebruik te maken van het herroepingsrecht, dan adviseren wij je om jouw vraag eerst naar info@time4supplements.nl te mailen. Vermeld duidelijk je vraag en om welke product en ordernummer het gaat.

Indien je van plan bent een product te retourneren, dan is het van belang om te weten dat het product:

  • Onbeschadigd en ongeopend moeten zijn
  • Het product voorzien is van de fabrieksverpakking wanneer van toepassing
  • Doos en/of verpakking in een goede staat verkeert

Let op: Indien het product niet naar wens is, is de retour zending altijd voor eigen rekening en op risico van de verzender. Bewaar daarom altijd de track & trace code goed.

Mocht er door ons een verkeerd, beschadigd of defect product zijn toegezonden, dan zullen de retourkosten of vervangingskosten uiteraard voor Time 4 Supplements zijn.

Zelf afleveren/omruilen op onderstaande locatie in Rhenen is tevens mogelijk na overleg per mail. Het is niet mogelijk om een bestelling aan de pakketbezorger van de pakketdienst mee terug te geven.

Wanneer de retourzending in goede orde is ontvangen, verwerken we deze in principe binnen 2 á 3 werkdagen. Wil je je aankoopbedrag terug ontvangen, dan storten we het bedrag terug op dezelfde manier als waarop je betaald hebt. Je ontvangt de terugbetaling binnen enkele werkdagen na het verwerken van je retourzending.

Product ruilen kan op de volgende manier:

  • Stuur een e-mail met het ordernummer naar info@time4supplements.nl
  • Neem telefonisch contact op via 0317-729010
  • Maak per e-mail een afspraak voor het omruilen op de locatie in Rhenen

Time 4 Supplements
Herenstraat 94
3911 JH Rhenen