Nutramedix Elderberry

Nieuw (10% korting)
Nutramedix Elderberry
€ 33,95
€ 30,55
Op voorraad
2-5 werkdagen

 

  • Persoonlijk advies op maat per mail
  • Gratis verzending vanaf € 85,-
  • Geen verzendkosten bij afhalen op locatie (Rhenen)

Productomschrijving

Vlierbes is een sterk gezuiverde bron van de plant Sambucus nigra. Bovendien worden er bij het inkapselingsproces geen chemische smeermiddelen gebruikt en bevat dit product geen verdunningsmiddelen, conserveermiddelen of bindmiddelen, waardoor maximale tolerantie en absorptie verzekerd zijn.

In verband met de Europese wetgeving op gezondheidsclaims kunnen wij hier niet vermelden waar dit product op toegepast kan worden. Wij mogen u hiervoor wel te woord staan. Neemt u gerust per e-mail contact met ons op. 

Reviews

Nog geen reviews

Samenstelling

Per dagdosering (1 capsule):
Elderberry (vlierbes) 500 mg

Ingrediƫnten

Groente capsule
Groente magnesium stearaat

Dagelijks gebruik

De aanbevolen maximale dagdosering van 2 capsules bevat 1000mg vlierbes (5:1 concentraat) bessen. 1-2x daags 1 capsule na de maaltijd innemen met een glas water of zoals voorgeschreven door uw behandelaar; maximaal 2 capsules per dag.

Allergie informatie

Bevat geen gluten, suiker en lactose en is geschikt voor vegetariƫrs.

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Stop met het gebruik als er bijwerkingen ontstaan. De aanbevolen (maximale) dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar.

Bewaaradvies

Bij kamertemperatuur en droog bewaren tenzij anders geadviseerd op het etiket. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Inhoud

60 vcaps

Fabrikant

Nutramedix LTD
Jupiter
Florida (USA)

Producten

Laatst door jou bekeken